Μαθήματα Joomla: Προσθήκη ενθέματος για Twitter & Facebook

This entry is part 25 of 44 in the series Joomla 2.5 - Basics

Joomla LogoΤα Twitter Feeds και Facebook Like Box είναι σίγουρα η πρώτη απαίτηση που θα έχετε και θα θέλετε να τα ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας! Είναι ένα από τα πιο απλά πράγματα και συνήθως η γρήγορη λύση είναι να χρησιμοποιήσουμε το Custom HTML module για να τα ενσωματώσουμε!

 

Τι θα χρειαστείτε:
Server και μια εγκατάσταση Joomla

Δείτε τα παρακάτω μαθήματα:
Εγκατάσταση Server στον υπολογιστή μας
Εγκατάσταση Joomla! στον server
Όλα τα μαθήματα για Joomla

 

 

Υποστηρίξτε μας κάνοντας ένα like & share! Μας βοηθάει!

7 Comments

 • Νικος Τσάμης
  August 30, 2013 - 10:12 | Permalink

  καλησπέρα και συγχαρητηρια για τα μαθήματα…
  Είμαι σχετικά νέος στο joomla…και θα ήθελα την γνώμη σου επάνω στα social modules…

  στην σελίδα μου (την οποία ακόμη δεν έχω σηκώσει στο νετ) δουλεύω τοπικά με xammp
  ενώ όλα τα social buttons εμφανίζονται (twitter , google+) εμφανίζονται κανονικά,τα κουμπιά fb και like άφαντα από τα άρθρα μου(χρησιμοποιώ και το k2)…
  το template μου ήταν free αν παίζει κάποιο ρολο….

  • August 30, 2013 - 10:28 | Permalink

   Πολλά μπορεί να ευθύνονται για το πρόβλημα… αν και δεν νομίζω να φταίει το template. Με ποιο extension ενεργοποίησες τα social buttons;

   • Nick TSamis
    September 20, 2013 - 09:57 | Permalink

    Τελικά κατάφερα με iframe να ενσωματώσω (like Button) στα άρθρα σε μία συγκεκριμένη θέση στη σελίδα και τρέχει κανονικά.Μόλις σηκώσω την σελίδα μου θα σου στείλω link να την δείς :)
    Ευχαριστώ πάντως Αθανάσιε να είσαι καλα συνέχισε έτσι!!

 • SEO
  December 12, 2013 - 17:31 | Permalink

  Συγχαρητήρια για τα πολύ κατατοπιστικά μαθήματα Joomla. Με αφορμή το συγκεκριμένο post θα ήθελα να τονίσω τη σημασία των social share buttons για το engagement των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας.

  Προυπόθεση βέβαια για να αξιοποιηθούν είναι η ύπαρξη περιεχομένου που οι αναγνώστες του θέλουν να το κάνουν like ή ακόμα καλύτερα να το κάνουν share στα social media.

  Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται φυσικά backlinks τα οποία είναι πολύτιμα για την επίτευξη υψηλής θέσης της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

 • Telis
  December 23, 2013 - 18:59 | Permalink

  Καλησπέρα!
  Συγχαρητήρια για τα εξαιρετικά μαθήματα Joomla που μας μοιράζετε.
  Σε μια φανταστική σελίδα που φτιάχνω όπως στα παραδείγματα και βιντεάκια που έχετε στην σελίδα σας, προσπαθώ να ενσωματώσω το ένθεμα – facebook like σύμφωνα με τον τρόπο που δείχνετε στο βιντεάκι, χρησιμοποιώντας το ένθεμα custom HTML και το IFRAME από το Like Button, αλλά δεν βγαίνει αποτέλεσμα παρά μόνο φαίνεται το όνομα του(facebook like), χωρίς να είναι σαν σύνδεσμος και να σε πηγαίνει στην σελίδα του Facebook.
  Τι μπορεί να φταίει?

  • Telis
   January 3, 2014 - 16:39 | Permalink

   Σχετικά με το προηγούμενο ερώτημά μου σχετικά με την δυσκολία ενσωμάτωσης του ενθέματος – facebook like, σας αναφέρω ότι τα κατάφερα και ενσωματώθηκε κανονικά στην φανταστική μου σελίδα!
   Ευχαριστώ.

 • SEO In Greece
  January 22, 2014 - 11:13 | Permalink

  Συγχαρητήρια για την χρήσιμη πληροφόρηση που δίνετε. Τα social buttons πράγματι είναι από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να προσθέσει κάποιος στην ιστοσελίδα του. Για να αποδώσουν ουσιαστικά θα πρέπει να υπάρχει και το αντίστοιχο πρωτότυπο και ενδιαφέρον περιεχόμενο το οποίο θα θέλουν να μοιραστούν στα social media οι επισκέπτες της ιστοσελίδας. Συνεπώς η ανάπτυξη μιας στρατηγικής ανάπτυξης περιεχομένου είναι και αυτό μια από τις σημαντικές προτεραιότητες του webmaster μιας ιστοσελίδας.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

   

  Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας Computerman και υποστήριξε την δουλειά μας!

  Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τα νέα μας μαθήματα!

  x